SIRO- M57

Tuotetiedot:

Nimi kertoo kaiken, tuoli on todella siro, se on kuin löytö ullakolta. Siro on erittäin kevyt ja luja rakenteinen, mutta silti hyvä ja miellyttävä istuttava. Tämän tuolin sijoittelulla ei oikeastaan ole rajoja; tämä sopii ihan mihin vaan. Missä ikinä tarvitsetkaan yksittäistä kevyttä tuolia tai tuoli ryhmää, niin tässä se on. Verhoilu materiaalit saatavana valintasi mukaan. Lauritzon, Orient, Annala sekä muutamia omia maahantuomiamme kankaita. Valmistamme tuotteet tarvittaessa myös nahkaisena. Lisävarusteena saatavissa myös kosteussuojat ja tarrakiinnitteiset irtohuput istuimiin.

Siro M-57 tuolin mitat:

tuoli leveys 62 cm
syvyys 76 cm
kokonaiskorkeus 90 cm
käsinojan korkeus 61 cm
istuinkorkeus 48 cm
istuinsyvyys 48 cm
istuin leveys 52 cm
jalankorkeus 31 cm

Näkyvät puu-osat koivua petsattua ja lakattua tai maalattuna. Runko: Massiivi puu / vaneri. Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun. Pehmusteet: Selkänoja, EP-25 kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa tuotteelle pintapehmeyttä. Istuin:  ER-35 korkeakimmoinen palosuojattu vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä. Jousisto: No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle,  Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella.

Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme.
sähköpostilla jouko@hkvjoukohaapala.fi
puhelimitse 0400561275