Elegia korotettu tuoli keinuanturoilla

Tuotetiedot:

Elegia tuoteperhe on ollut tuotannossamme jo yli 35-vuotta. Sen muotokieli on pitänyt pintansa, siis todella pitkään. Pitkän iän salaisuus johtunee sen ajattomasta muotoilusta ja kevyestä ilmavasta rakenteesta. Tässä tuote joka on todella ryhdikäs ja hyvä istua. Elegia on myös kevyt siirreltävä, ja korkean jalkansa ansiosta myös siivous onnistuu helposti. Erinomainen valinta, esim. kun seniorit muuttavat pienempään asuntoon. Verhoilu materiaalit saatavana valintasi mukaan. Lauritzon, Orient, Annala sekä muutamia omia maahantuomiamme kankaita. Valmistamme tuotteet tarvittaessa myös nahkaisen.

Tuoteperheeseen kuuluvat:

  • 3-istuttava sohva
  • 2-istuttava sohva
  • Tuoli
  • Keinu anturoilla varustettu tuoli
  • Korkeaselkäinen tuoli +15 cm
  • Rahi P48x L33x K31 cm
  • Pöytä

Myös jalan korkeutta voidaan tarvittaessa muokata. Saatavana myös kosteussuojat istuimiin. Myös irtopäälliset kosteussuojalla on mahdollista toteuttaa.

Elegia korkeaselkäisen tuolin keinuanturoilla mitat:

Tuoli leveys  65 cm
Syvyys 84 cm
Kokonaiskorkeus 103 cm
Käsinojan korkeus 61 cm
Istuinkorkeus 44 cm
Istuinsyvyys 49 cm
Jalankorkeus 18 cm
Korkeampi ns. senior jalka 21 cm

Näkyvät puu-osat koivua petsattua ja lakattua tai maalattuna. Runko: Massiivi puu / vaneri. Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun. Pehmusteet: Selkänoja, EP-25 kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa tuotteelle pintapehmeyttä. Istuin:  ER-35 korkeakimmoinen palosuojattu vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä. Jousisto: No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle, Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella.

Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme
sähköpostilla jouko@hkvjoukohaapala.fi
puhelimitse 0400561275