Elegia tuoli keinuanturoilla

Tuotetiedot:

Elegia tuoteperhe on ollut tuotannossamme jo yli 35-vuotta. Sen muotokieli on pitänyt pintansa, siis todella pitkään. Pitkän iän salaisuus johtunee sen ajattomasta muotoilusta ja kevyestä ilmavasta rakenteesta. Uutuutena tähän tuotteeseen on integroitu keinun anturat. Yleensä keinut ovat kovia ja ehkä joskus jopa sen vuoksi epämiellyttäviä istua. Nyt sekin ongelma on poistunut, ja keinusta on tullut miellyttävä ja pehmeä, vaikka pidempäänkin istuskeluun. Verhoilu materiaalit saatavana valintasi mukaan. Lauritzon, Orient, Annala sekä muutamia omia maahantuomiamme kankaita. Valmistamme tuotteet tarvittaessa myös nahkaisen.

Tuoteperheeseen kuuluvat:

  • 3-istuttava sohva
  • 2-istuttava sohva
  • normaali tuoli
  • Keinu anturoilla varustetut tuolit
  • Korkeaselkäinen tuoli +15 cm
  • Rahi P48x L33x K31 cm
  • Pöytä

Myös jalan korkeutta voidaan tarvittaessa muokata. Saatavana myös kosteussuojat istuimiin. Myös irtopäälliset kosteussuojalla on mahdollista toteuttaa.

Elegia normaali tuoli keinu anturalla mitat:

tuoli leveys 65 cm
syvyys 84 cm
kokonaiskorkeus 87 cm
käsinojan korkeus 61 cm
istuinkorkeus 44 cm
istuinsyvyys 49 cm

Näkyvät puu-osat koivua petsattua ja lakattua tai maalattuna. Runko: Massiivi puu / vaneri. Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun. Pehmusteet: Selkänoja, EP-25 kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu antamassa tuotteelle pintapehmeyttä. Istuin:  ER-35 korkeakimmoinen palosuojattu vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä. Jousisto: No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle, Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella.

Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme

sähköpostilla jouko@hkvjoukohaapala.fi

puhelimitse 0400561275